Boeketten


Iemand verrassen of leuk voor u zelf?

Laat fleurke een mooi boeket voor u maken. We kunnen van alles voor u maken, van een mooi veldboeket tot een strak structuurboeket.

Bestel bloemen en laat bloemen bezorgen! Leuk voor een verjaardag, verhuizing, bruiloft, als beterschapswens of zomaar.


Bruidswerk


Voor de mooiste dag van je leven wil je ook mooie bruidsbloemen. 
Je bruidsbloemen kunnen wij in overleg helemaal naar wens maken!

Bijna alles is mogelijk van een klassieke biedermeier in een modern jasje tot een fleurig plukboeket of wat je eigen idee├źn zijn. Samen komen we er vast uit!


Rouwwerk


Bij een verdrietige gebeurtenis is het mooi om een prachtig bloemstuk te geven naar de wensen van de overledene. Wij maken bijna alles naar wens, een mooie biedermeier, modern bloemstuk op lijn of prachtige veldboeketten.

Kortom, alles om de overledene een waardig afscheid te geven.


Zijden bloemen


Fleurke beschikt over een prachtige collectie zijden bloemen (kunstbloemen) van de firma Colours and Green.

Deze zijden bloemen zijn bijna niet van echte bloemen te onderscheiden!

Je kan een mooi zijden boeket naar wens door ons laten maken op uw eigen vaas of schaal. Tevens kunnen we ook een compleet plaatje verzorgen.

Zijden bloemen zijn een goed alternatief in ruimtes waar het moeilijk is om echte bloemen of planten in leven te houden. Denk bijvoorbeeld aan een ruimte waar geen daglicht komt of waar juist veel zonlicht is.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een zijden bloemen abonnement af te sluiten zo heeft u elk seizoen afwisseling van kleur, vorm en bloemen die bij het seizoen passen. Dit kan natuurlijk ook op uw eigen pot/vaas.

Kom de prachtige zijden bloemen bewonderen in onze winkel en we zullen u graag adviseren.